Ervaringen

Ervaringen cliënten

Na meer dan 1500 cliënten geholpen te hebben met hun klachten hebben wij vaak  mooie reacties mogen ontvangen. Hieronder vind je een greep uit deze reacties op basis van hun ervaring met mijn behandelingen. Door deze te lezen krijg je een goede indruk van hoe mijn behandelingen eruit zien en wat je kunt verwachten.

Psychologie

Gezin Noord Brabant

Beste Ludwig,

De handvaten die we kregen aangereikt tijdens de bijeenkomsten om met elkaar in gesprek te blijven, hebben ons enorm geholpen. De spiegel die je ons hebt voorgehouden was elke keer weer een echte eye-opener. Voor mij zat de grootste winst in het terugvinden van het vermogen om je in te leven in de ander, waardoor er weer respect kwam voor elkaars visie en levensstijl. Jouw manier van werken hebben we als zeer prettig ervaren. Je bent open, persoonlijk en pragmatisch. Jouw verdraagzaamheid en geduld zijn bewonderenswaardig en wekten bij mij van tijd tot tijd zelfs afgunst op. Met zijn drieën beseffen wij ons terdege dat wij nog een hele weg moeten gaan en dat misschien zelfs op termijn jouw hulp daarin wederom gewenst is. Voor nu denken wij echter onze basis als gezin weer te hebben gevonden. Ludwig, heel hartelijk bedankt voor jouw bijdrage. Je hebt ons goed op weg geholpen. Wij hebben afgesproken om niet te verdwalen op de ingeslagen weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s