Ervaringen

Ervaringen cliënten

Na meer dan 1500 cliënten geholpen te hebben met hun klachten hebben wij vaak  mooie reacties mogen ontvangen. Hieronder vind je een greep uit deze reacties op basis van hun ervaring met mijn behandelingen. Door deze te lezen krijg je een goede indruk van hoe mijn behandelingen eruit zien en wat je kunt verwachten.

Meneer 27jan 2017 Volgede in 2011 sessies

Hoi Ludwig,  er is in ieder geval bij mij de afgelopen zes jaar veel gebeurd waardoor er aspecten zijn doorbroken. Ik voel mezelf daardoor minder belemmerd en mijn zesde zintuig qua gevoel wie te vertrouwen is of waar je van op aan kan, wordt steeds scherper. Daar had ik in het verleden nog wel eens moeite mee. Fijn weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s