Ervaringen

Ervaringen cliënten

Na meer dan 1500 cliënten geholpen te hebben met hun klachten hebben wij vaak  mooie reacties mogen ontvangen. Hieronder vind je een greep uit deze reacties op basis van hun ervaring met mijn behandelingen. Door deze te lezen krijg je een goede indruk van hoe mijn behandelingen eruit zien en wat je kunt verwachten.

Ervaringen van W. (m., 23)

Ik durf nu meisjes aan te spreken : ) !

Ik zocht naar hypnotherapie op advies van mijn moeder, ik heb er bewust naar gezocht. De eerste ervaringen waren doodeng. Je gaat terug in de tijd naar vroegere ervaringen die ik anders had onthouden dan ik nu heb ervaren. Mijn ouders bevestigden dat zoals ik ze in de sessies ervaren had het ook daadwerkelijk was. Ik had ze blijkbaar anders onthouden. Ze zijn een eigen leven gaan leiden en zodoende gaan doorspelen in mijn onbewuste en hierdoor mijn leven gaan overnemen. Heel confronterend. Ik zocht oude angsten en pijnen op die nu door Ludwigs begeleiding zijn gaan ontspannen, waardoor je uit trance komt.

Alsof ik herboren ben. Zelfbewust en zeker van mijzelf. In de sessies was ik er helemaal bij, maar je laat je leiden door de woorden die uit het niets in me opkomen. Deze worden door Ludwig vaak verzocht te herhalen waardoor er nog meer en diepere details boven komen. Alsof je in een virtual reality terecht bent gekomen, waarin ik de hoofdrol speel (glimlach). Door negatieve emoties toe te laten, ze te herbeleven en vervolgens hierdoor een letterlijk een plek te geven. Soms ook buiten mij omdat ze niet van mij waren (dat vond ik wel het meest fascinerend), leerde ik een scheiding aan te brengen tussen datgene wat me in het verleden is aangedaan en hetgeen ik zelf deed. Oud zeer kreeg een plek.

Nu voel ik me erg goed en zeker en heb mijn eerste date! Yes!

Afspraak maken?

Geinspireerd geraakt en u wilt een afspraak maken bij Praktijk Ludwig Tummers. Dat kan onder andere in Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en Tilburg. Ook s’avonds en op zaterdag. Direct een afspraak maken bel dan nu 0102807275 of 0641570651.

vlag-usa-25x25 Treatment sessions can also be given in the English or German language! Need help? Call me at #31(0)102807275 or #310641570651. Workshops can also be given in the English or German language within Europe!

vlag-germany-25x25 Behandlungen können auch im Englisch oder Deutsch gegeben werden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s