Shiatsu

Dat men in Japan de leer van de oude Chinezen aan de basis heeft gestaan van de Anma Massage, heeft u kunnen lezen bij Anma Massage. Deze inzichten hebben rond 1920 geleid tot de doorontwikkeling van de oude vormen. Tokujiro Namikoshi heeft deze kennis toegepast om tot de ontwikkeling van een therapeutische vorm te komen, welke hij massage door vingerdruk noemde. Shiatsu betekent letterlijk vinderdruk. Er wordt hoofdzakelijk gewerkt met de duimen.

Uitgeoefend op één van de 700 acupuncten van ons lichaam, wordt daarmee het herstellend vermogen van ons lichaam aangesproken. De acupunten worden in de Shiatsu ‘tsubo’ genoemd wat kruik of flesbetekent. Tsubo’s kunnen spanning opslaan en hierdoor worden signalen niet meer goed doorgegeven wat onbalans veroorzaakt. Onbalans leidt tot minder energie, wat uiteindelijk tot ziekte kan leiden.

Afspraak maken

Natuurlijk ga je een afspraak maken. Telefonisch (010) 280 72 75 of (06) 41 57 06 51 en gelijk een afspraak maken.  Je kunt ook via onderstaand formulier aanmelden.  contactpagina. Woon of werk je binnen de driehoek Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en Tilburg?   N.B. Behandelsessies kunnen ook in het Engels en Duits worden gegeven!

vlag-usa-25x25 Treatment sessions can also be given in the English or German language!

vlag-germany-25x25 Behandlungen können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s