Lingzhim paddestoelen concentraat

Lingzhim

Krachtige antioxidanten met veel bejubelde voordelen voor de gezondheid. 3-weg-extractie methode, voor een volledige spectrum. Hierdoor wordt de volledige synergie van de plant verkregen.

Traditioneel gebruik

Lingzhim, ook wel bekend als Ganoderma lucidum, ‘de paddenstoel van onsterfelijkheid’. Deze werd voor het eerst beschreven door Huangdi, de Gele Keizer. In zijn beroemde boek over Chinese traditionele geneeskunde,  beschrijft hij een groot aantal levensverbeterende eigenschappen van de Lingzhim paddestoel. In China wordt deze beschouwd als een van de krachtigste tonics die er  bestaan. Naar verluidt, is het vooral handig voor het tegengaan van de degeneratieve gevolgen van de vergrijzing. Het is niet alleen voeding voor het lichaam, maar ook voor de geest. Taoïstische monniken beweren dat het de meest potente Shen tonic of spirituele voeding die er is. Er zijn verschillende vormen van Lingzhim beschikbaar. De gewei vorm van Lingzhim, die zelden wordt gevonden in de natuur,  is de meest krachtige wordt er gezegd. In het oude China werd, was bij koninklijk besluit vastgesteld, dat alle verzamelde gewei Lingzhim eigendom van de keizer was. Dit in het belang van het land en de mensen.

Het proces

Bas van Oostrom heeft zijn eigen computergestuurde teelt faciliteit. Dat is de reden waarom hij een van de weinige producenten van Lingzhim in gewei vorm is. In tegenstelling tot de meeste andere producenten, groeien Lingzhim op duurzame wijze, bij daglicht en op natuurlijke wijze gestorven hout. De extractie vindt plaats in ons eigen laboratorium om de kwaliteit en potentie te garanderen. Het wordt verkregen op drie manieren om het volledige spectrum van actieve componenten in verse Lingzhim behouden. Dit proces omvat high-tech methoden op basis van traditionele technieken en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De extracten worden vervolgens gestabiliseerd en op smaak gebracht met biologische ahornsiroop.

Wetenschap

Lingzhim bevat veel immunostimulerende polysacchariden zogenaamde beta-glucanen. Deze verbindingen stimuleren het immuunsysteem  zonder over-activering. Het bevat ook ganoderische zuren, krachtige antioxidanten met veel voordelen voor de gezondheid. In Japan, wordt Lingzhim extract gebruikt in ziekenhuizen als aanvulling op de behandeling van kanker.

Bestellen

Er is een testflacon vanaf

  • 10ml voor       €15,-

Daarna een grotere

  • 30ml voor      €35,-
  • 50ml voor      €55,-
  • 100ml voor  €101,-

excl. porto kosten.

UPS (voorheen Kiala)  €3,95 PostNL €6,95

Bestellen via praktijk@LudwigTummers.nl

Een gedachte over “Lingzhim paddestoelen concentraat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s