Hericium paddestoelen concentraat

Hericium 

Stimuleert zenuwgroei (NGF)
versnelt myeline groei
3-weg-extractie methode, voor volledige spectrum synergie

Traditioneel gebruik

Hericium of letterlijk  vertaald  uit het Japans, berg priester paddestoel, wordt al lange tijd gebruikt als een algemene herstellend middel en ondersteund de functies van de geest.

Werkwijze

Bas van Oostrom kweekt, oogst, verwerken en pakt de manen van de Hericium persoonlijk. Daardoor wordt het mogelijk gemaakt om voor u verse, zuivere en sterkste elixer aan te bieden. Het wordt gewonnen op drie manieren om het volledige spectrum van werkzame bestanddelen, gevonden in de manen verse Hericium te houden. Dit proces omvat high-tech methoden op basis van traditionele technieken met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De extracten worden vervolgens gestabiliseerd en op smaak gebracht met biologische ahornsiroop. Door de toevoeging van alcohol wordt de bewaartijd verhoogd. Ca 25-30% alcohol zit dus zoals bij fytotherapie normaal is aan medicinale alcohol.

Wetenschap

Hericium stimuleert de hersenen om meer NGF (zenuwgroeifactor) te produceren. Deze neuropeptiden zijn verantwoordelijk voor de groei, behoud en proliferatie van neuronen in de hersenen. Bij het ouder worden van de activiteit van deze neuropeptiden afneemt, waardoor de achteruitgang van de hersenfunctie. NGF zorgt voor het behoud van een vitale en gezonde hersenen.

NGF is ook verantwoordelijk voor de productie van nieuwe myeline. Deze myeline zijn beschermende lagen rond de zenuwen en ze de stroom van signalen tussen cellen versnellen. Wanneer deze omhulsels beschadigd, zoals het geval is bij ziekten zoals Alzheimer en Parkinson, die stuursignalen heen en weer veel langzamer. Therapieën voor deze ziekten worden momenteel ontwikkeld op basis van NGF met metname Hericium.

Hericium heeft ook neurotrofe eigenschappen. Dit betekent dat het de groei en differentiatie van neuronen bevordert. Deze spelen een belangrijke rol bij het leren en de ontwikkeling van de hersenen.

Bestellen

Er is een testflacon vanaf

  • 10ml voor       €12,50

Daarna een grotere

  • 30ml voor     €32,50
  • 50ml voor     €50,-
  • 100ml voor   €99,-

excl. porto kosten.

UPS (voorheen Kiala)  €3,95 PostNL €6,95

Bestellen via praktijk@LudwigTummers.nl

Een gedachte over “Hericium paddestoelen concentraat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s