Dynamische massage

Dynamische massage is bedoeld als ontspanning en om je lichaam losser te maken. Het kan gecombineerd of ingepast worden in een andere massage, zoals bijvoorbeeld bij Integratieve massage. Naast de puls als belangrijkste massagetechniek worden er soms ook openende en ruimte gevende technieken gebruikt zoals stretchings of mobiliserende technieken om spieren losser te maken. Het kan verstillend werken of je juist helderder en energieker maken. Het heeft een positieve uitwerking op spieren en gewrichten, spanning en andere lichamelijke klachten, ook als stress of (oude) trauma’s de oorzaak zijn.
Bij zwangerschap is het goed voor je lichaam, ontspannend en genieten voor twee.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s