Supervisie

Binnen een supervisiesessie worden spanningen en conflicten binnen de werksfeer aan de kaak gesteld. Dit helpt de onderliggende problematiek aan het licht te brengen, deze op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Het oplossen van conflicten en spanningen vermindert het ziekteverzuim en verhoogt de productiviteit van uw organisatie.

Leren spanningen en conflicten bespreekbaar om te gaan.

Van supervisie naar collegiaal overleg.

 

Afspraak maken

Natuurlijk ga je een afspraak maken. Telefonisch (010) 280 72 75 of (06) 41 57 06 51 en gelijk een afspraak maken.  Je kunt ook via onderstaand formulier aanmelden.  contactpagina. Woon of werk je binnen de driehoek Rotterdam, Utrecht en Tilburg? The Netherlands N.B. Behandelsessies kunnen ook in het Engels en Duits worden gegeven!   uk-vlag Treatment sessions can also be given in the English or German language! germany-vlag Behandlungen können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s