Je basis persoonlijkheid, je type

Persoonlijkheid

Persoonlijkheid tests zijn nuttig om de unieke eigenschappen en kenmerken die een persoon van een ander onderscheidt te ontdekken of bevestigd te zien. Meestal moet je een loopbaanadviseur of psycholoog raadplegen om een profiel te verkrijgen. Echter nu heb je de mogelijkheid om met een professioneel  loopbaanadviseur en psycholoog naar je persoonlijkheid te kijken.

Cursussen 

In deze serie over het enneagram zit de basis van wat je nodig hebt om te begrijpen hoe het enneagram werkt, en is in het bijzonder nuttig voor beginners. Zoals je zult zien dat er slechts een paar simpele concepten nodig zijn om te beginnen met je zelfontdekkingsreis. Het enneagram daarentegen is bijzonder subtiel en complex, wat je zult zien naarmate je het meer in je leven gebruikt.

Organisatie en personeel

Dat een organisatie ook een persoonlijkheid komt misschien voor velen vreemd over. Een organisatie is de som van persoonlijkheden die de persoonlijkheid van oprichter of grondlegger hebben ondersteund, gevolgd of aan aangepast hebben. Dus waarom je wel of niet in een bepaalde organisatie past of voor jezelf wilt werken of als ZZP-er bent begonnen.

Principes

Het belangrijkste zijn een aantal principes. In de workshop zullen we daarom niet alleen over je basispersoonlijkheid hebben, maar ook de triades en vleugels waarin je persoonlijkheid centraal staat. Het enneagram is een verzameling van negen verschillende persoonlijkheidstypen. Deze 9 zijn te verdelen in de helt meer vrouwelijke persoonlijkheden en de andere helft meer de mannelijke persoonlijkheden. Ook kennen de persoonlijkheden groepen van 3 typen die bij elkaar horen. Dit noemen we triaden. Elk type kent een vleugel dat links en rechts van deze licht waar je persoonlijkheid unieker maakt ten opzichte van een ander.

Onderwerpen in de cursus

In dit omvangrijke artikel nemen we de volgende stappen en onderdelen van het enneagram door: de structuur, je basis-persoonlijkheidstype, de triaden, je vleugels, verschillende niveaus van ontwikkeling, richtingen van integratie en desintegratie, de drie instincten, je type bepalen.

Boeken of inschrijven?

U kunt Ludwig Tummers boeken of voor inschrijven met groepen vanaf 15 personen. Ook s’avonds en op zaterdag. met een duur van minimaal 2 uur en optimal is 2-3 aaneengesloten dagen op een overnachtingsadres.

Bel daarvoor direct om een bespreking te arrangeren. Bel dan nu 0102807275 of 0641570651.

vlag-usa-25x25 Workshops can also be given in the English or German language!

vlag-germany-25x25 Workshops können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s