Ervaringen cliënten

Na meer dan 1500 cliënten geholpen te hebben met hun klachten hebben wij vaak  mooie reacties mogen ontvangen. Hieronder vind je een greep uit deze reacties op basis van hun ervaring met mijn behandelingen. Door deze te lezen krijg je een goede indruk van hoe mijn behandelingen eruit zien en wat je kunt verwachten.

Psychologie

Ludwig,

Ik ben je heel dankbaar dat je me een hele hoop verder hebt geholpen. Ik weet ongeveer hoe ik rust moet vinden in mezelf wanneer die word verstoort. (ik heb net een boek gelezen in een week tijd, dat is al jaren geleden!). Ik weet hoe ik moeilijke beslissingen kan maken door te luisteren naar mezelf, naar de resonantie van mijn wil diep in m’n hart. Ik weet ongeveer hoe ik in het leven moet staan en wat ik nodig zal hebben om mezelf beter te voelen in deze maatschappij. Dit zijn drie dingen die ik beslist kwijt was of niet wist wat ik er mee aan moest, en ze waren één van de redenen waarom ik bij jou langskwam.

Met deze kennis heb ik een stap vooruit gemaakt, dat is zeker! en ik ben volledig klaar om ze toe te passen in m’n dagelijkse leven!  Je hoort zeker nog van mij!  ik stuur beslist nog wel eens in de loop van het jaar hoe het met me gaat!

bedankt voor je tijd

Groetjes

W

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s