CEO coaching

Het komt maar weinig voor dat een organisatie psycholoog of psycholoog ooit als medewerker in een productie of handelsbedrijf heeft gewerkt. Ludwig heeft jarenlang ervaring als medewerker en manager opgedaan voordat hij zich om en bijschoolde als psycholoog en para-medicus. Zie hiervoor zijn LinkedIn profiel.

Tussen zakelijk en prive zit geen verschil,

Recent onderzoek wees uit dat je in prive hetzelfde bent en doet als op je werk.

Zoals u daaruit kunt ontnemen dat Ludwig veel bedrijven heeft bijgestaan in de vorm van CEO begeleiding en coaching en trajecten van bedrijfsverandering. Deze ervaring ook nog met de nodige kwalificaties van kwaliteitborgingsorganisatie CPION. CPION-CRKBO

Boeken of inschrijven?

U kunt Ludwig Tummers boeken of voor inschrijven met groepen vanaf 15 personen. Ook s’avonds en op zaterdag. met een duur van minimaal 2 uur. Bel daarvoor direct om een bespreking te arrangeren. Bel dan nu 0102807275 of 0641570651.

 Workshops can also be given in the English or German language!

 Workshops können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s