Bioresonantietherapie

Bioresonantietherapie heeft tot doel ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen en de zelfgenezende kracht van het lichaam te activeren. Met een specifieke, pijnloze test kan de therapeut uitzoeken of er een allergie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen (o.a. voedingsmiddelen) en/of bepaalde organen verzwakt zijn, dan wel of er gifstoffen in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben. Bioresonantietherapie is ook bekend onder de namen Moratherapie, Bicomtherapie, MoraResonantieTherapie Methode van Voll  en andere combinaties van fabrikantennamen en de therapie.

praktijkludwigtummers-the-rife-handbook-of-frequency-therapy-3Wat ik kan meten en huisartsen en ziekenhuizen met veel moeite en kosten zijn 7000 parameters. Candida, Laag Gradige Ontstekingen (Low Grade Inflammation (LGI)), Candida, Tekenbeet, Vroegtijdig ontdekken van veel vrije radicalen (eerste tekenen voordat kanker ontwikkelt), vroegtijdeige ontdekking van hart, bloed en bleodvaat aandoeningen, Vroegtijdige ontdekking van suikerziekte, insuline en maag darmklachten.

Afspraak maken

Afspraak maken bij Praktijk Ludwig Tummers kan onder andere in Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en Tilburg. Ook s’avonds en op zaterdag. Direct een afspraak maken bel dan nu 0102807275 of 0641570651.

vlag-usa-25x25 Treatment sessions can also be given in the English or German language!

vlag-germany-25x25 Behandlungen können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!

Bron: The Rife Handbook of Frequenty therapy of Direct bij de onderzoekster en schrijfster te bestellen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s