Acupunctuur

Acupunctuur is een chineese geneeswijze die zijn oorsprong ongeveer 3500 jaar geleden heeft gevonden. Uitgangspunt zijn de meridianen die in ons lichaam lopen en een verstoring van de energie die door de meridianen lopen. Middels naalden (acus) in het lichaam, op de juiste plaats te steken (pungere) kan de behandelaar de energie weer op gang brengen of op het juiste nivo brengen. U hoeft niet te schrikken van het ‘naalden steken’, want dit is meestal pijnloos en zal men hoogstens een schokje voelen als het roestvrijstalen en steriele naaldje de juiste plaats raakt. Stoppen met Roken op Acupunctuurbasis is een zeer succesvolle methode die duizenden Nederlanders al van het roken hebben gehouden. Zonder bijwerkingen! Elektroacupunctuur is in combinatie met een zwakke electrische stroom om het effect te versterken. Acupressuur werkt zonder naalden waarbij de behandelaar met zijn of haar handen dezelfde acupunten behandeld voor het zelfde effect. Om een merediaanpunt of acupunt goed te stimuleren moet een diepe druk uitgeoefend worden. Een lichte druk die u nauwelijks voelt zal niet werken. We kennen dat allemaal wel. We doen dat ook als we rugpijn hebben. We duwen hard op de plek van de pijn waardoor het nog meer pijn gaat doen maar waarna er snel verlichting komt. Druk uitgeoefend op de juiste acupunten geeft een snel resultaat.

Afspraak maken

Afspraak maken bij Praktijk Ludwig Tummers kan onder andere in Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en Tilburg. Ook s’avonds en op zaterdag. Direct een afspraak maken bel dan nu 0102807275 of 0641570651.

uk-vlag Treatment sessions can also be given in the English or German language!
germany-vlag Behandlungen können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s