Emotioneel Freedom Technique

EFT bestaat uit een serie waarmee je spanningshaarden uit het verleden, in het nu en ook van de toekomst tot rust kunt laten komen.

Definitie van “een spanningshaard is een emotionele blokkade in het energiesysteem”.

Stel dat een cliënt een auto-ongeluk heeft gehad. Dan laat deze een indruk achter in het emotionele lichaam bij de cliënt. Deze uit zich in de vorm van een fobie waarbij cliënt niet meer durft te reizen of erger niet meer het huis uit durft. Deze afdruk van de emotionele beladenheid zet zich vast niet alleen in het lichaam als fysieke plek maar ook in het handelen en gedrag van de cliënt en kan zich emotioneel nestelen. In bepaalde vergelijkbare situaties zal de cliënt emotioneel tot een uitbarsting komen. Deze emotionele beladenheid kan middels zoals EFT weer uit het lichaam halen. Zo ontstaat heling en wordt het lichaam weer gezonder, op het emotionele en fysieke niveau. De cliënt kan weer zonder fobie verder door het leven. Er zijn ook andere methoden die dit bewerkstelligen. EFT is een methode die alleen plezierig kan zijn voor een cliënt. JE moet zelf als therapeut ook aanleg hebben om cliënten en mensen gemakkelijk aan te willen raken. Het basisrecept van EFT bestaat uit 4 onderdelen, de setup, de sequence, de Nine Gamutprocedure en dan nogmaals de sequence, die benoemd worden met de cijfers 3, 13, 9 (en 13).

Al deze fasen en procedures komen aan bod alsmede ook de achtergronden van deze behandeling. Na afloop krijgt men een uitgebreide handleiding als naslagwerk waardoor het gemakkelijk is om op te pakken.

 

Afspraak maken

Afspraak maken bij Praktijk Ludwig Tummers kan onder andere in Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en Tilburg. Ook s’avonds en op zaterdag. Direct een afspraak maken bel dan nu 0102807275 of 0641570651.

uk-vlag Treatment sessions can also be given in the English or German language!
germany-vlag Behandlungen können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s