Psychologische Ervaringen Cliënte

Na meer dan 1500 cliënten geholpen te hebben met hun klachten hebben wij vaak  mooie reacties mogen ontvangen. Hieronder vind je een greep uit deze reacties op basis van hun ervaring met mijn behandelingen. Door deze te lezen krijg je een goede indruk van hoe mijn behandelingen eruit zien en wat je kunt verwachten.

Moeder over haar zoon

Mijn zoon is een prima gast geworden. Prettig in omgang en lui onwelwillend op school ;-   Voor mijn zoon, mij en ex-man was het indertijd wel een positieve ondersteuning in het leren omgaan met verdriet, eigen verantwoordelijkheid, loslaten en tegelijkertijd er zijn. Dus ja, ik heb je later nog een klasgenoot van mijn zoon en vrienden gestuurd. Dus ik denk dat ik tevreden was en ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s