Medisch Ervaringen cliënte

 

Ha Ludwig, Ik heb het enorm druk gehad de afgelopen tijd. Er is een hoop veranderd maar enkel positief! Het dieet gaat me steeds makkelijker af, zeker als ik me soms niet helemaal volgens het dieet eet, krijg ik dat direct terug als signalen van mijn lichaam. Maar ik heb zo veel meer energie, rust, enorm veel rustigere huid (geen exceem, ontstekingen of schilferig) en hou minder vocht vast in de benen. Plus de eigenlijke grootste ervaring dat ik hiervoor eigenlijk altijd wel last had van m’n buik. Daar was ik dus  aan gewend geraakt (vreemde gewaarwording dat je je buik normaal gesproken niet hoort te voelen!) ervoor terug gekregen.

Ik slaap stukken beter, en vooral kan ik weer volle dagen werken. Cognitief begin ik ook weer terug op mijn oude niveau terug te komen. En bovendien: geen epileptische aanvallen meer! Kortom: de oude ik begint weer terug helemaal te komen alleen dan in een prettiger jasje. Ik ben wel veel afgevallen maar dat lijkt nu stabiel te blijven (en ik kon het wel missen gelukkig).

Kortom: heel heel blij dat ik naar je geluisterd heb!

Heel veel dank dank dank!

Nogmaals ontzettend bedankt voor je hulp met het terugvinden van mijn levensenergie en dat zelfs in een veel prettiger passend jasje! Groetjes

 

Afspraak maken

Afspraak maken bij Praktijk Ludwig Tummers kan onder andere in Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en Tilburg. Ook s’avonds en op zaterdag. Direct een afspraak maken bel dan nu 0102807275 of 0641570651.

uk-vlag Treatment sessions can also be given in the English or German language!

germany-vlag Behandlungen können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!