HOMEOPATHIE

Voor wie is homeopathie geschikt?

Homeopathie voor mens en dier is een eenvoudige, zachte en duurzame manier van genezen.  Homeopathie kan voor iedereen worden ingezet. Dit kan gewoon op locatie.

Waarom homeopathie inzetten?

Homeopathie is een eenvoudige, zachte en duurzame geneeswijze waarbij het zelfherstellend vermogen van mens op een natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. Het homeopathisch geneesmiddel geeft de prikkel tot herstel. Bij het zoeken van het juiste homeopathische middel kijkt een homeopaat niet alleen naar de symptomen en klachten, maar wordt er ook gekeken naar de oorzaak hiervan en naar de verschillende lichamelijke, mentale en emotionele kenmerken van mens.

Wanneer is het toepasbaar?

Homeopathie kan bij de meest uiteenlopende klachten op fysiek, functioneel en mentaal gebied worden ingezet. Zowel in acute situaties als bij klachten die al langer bestaan.

• diarree, hoesten, oor- of oogontstekingen, wonden
• gedragsproblemen, zoals stress, angst (bv; verlatingsangst)
• huidklachten, allergieën, gewrichtsproblemen, spijsverteringsklachten
• de toepassingen van homeopathie zijn te breed om hier allemaal te benoemen

Homeopathie samengevat

Gezondheidsklachten kunnen zowel met lichamelijke als met mentaal-emotionele verstoringen te maken hebben. Met homeopathie kunt u zowel lichaam als geest op een positieve wijze beinvloeden. Op deze manier ontstaat er een brede en grondige aanpak van uw gezondheidsklachten. Dit alles gebeurt met natuurlijke geneesmiddelen die niet belastend voor uw lichaam zijn en dus geen toxische bijwerkingen hebben.

Afspraak maken

Afspraak maken bij Praktijk Ludwig Tummers kan onder andere in Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en Tilburg. Ook s’avonds en op zaterdag. Direct een afspraak maken bel dan nu 0102807275 of 0641570651.

Ludwig-Tummers-natuurgeneeskundige-psycholoog-UK Treatment sessions can also be given in the English or German language!

Ludwig-Tummers-natuurgeneeskundige-psycholoog-Germany Behandlungen können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!