Bioresonantie

Met bioresonantie kunnen we het lichaam volledig doormeten. Alle orgaansystemen worden hierbij gecheckt. Dit is een zeer concrete en pijnloze meting gebaseerd op weerstandsmetingen op acupunctuurpunten aan handen en voeten. U kunt tijdens de meting duidelijk zien wat de uitslagen zijn en na de meting worden de door het computerprogramma vastgelegde waarden samen met u doorgenomen.

Consult

In het eerste consult word er een uitgebreide anamnese door middel van BioResonantie afgenomen. Na jarenlange ervaring hebben we zoveel vertrouwen gekregen in de programmatuur en metingen dat dit een nagenoeg onontbeerlijk onderdeel is van de diagnose en anamnese. Vanuit deze informatie word het behandeltraject vastgesteld.

Afspraak maken

Afspraak maken (maandag – vrijdag 8.30-17.30 uur & zaterdag 10-15 uur) in de Praktijk Ludwig Tummers kan onder andere in Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en Tilburg. Direct een afspraak maken bel dan nu 0102807275 of 0641570651. Ook ’s avonds en op zaterdag.

Ludwig-Tummers-natuurgeneeskundige-psycholoog-UK Treatment sessions can also be given in the English or German language!

Ludwig-Tummers-natuurgeneeskundige-psycholoog-Germany Behandlungen können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!

Bron: The Rife Handbook of Frequincy therapy of direct bij de onderzoekster en schrijfster te bestellen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s