Neem geen gezondheidsrisico.

Preventief Gezondheids Onderzoek

Met uw gezondheid neemt u geen risico. Hoe gezond bent u? Kunt u iets veranderen aan uw leefstijl ter verbetering van uw gezondheid? Een jaarlijkse BioResonantie check-up biedt uitkomst. Na dit preventief para-medisch onderzoek weet u hoe gezond u bent. En hoe u dit zo kunt houden. Of hoe u uw gezondheid kunt verbeteren.

Hoe gezond bent u?

Preventief para-medisch onderzoek middels BioResonantie geeft in de praktijk is gericht op opsporing én behandeling (advisering, supplementen of levensstijl aanpassing) van:

  • individuele patiënten met risicofactoren of
  • gezondheidsproblemen;
  • (hoog)risicogroepen patiënten, via de preventieprogramma’s.

Ervaren para-medicus en natuurgeneeskundige 

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van psychologie, psychotherapie en klinische psycho neuro immunologie (kPNI nieuwe wetenschappelijke ontwikkeling in gezondheid voeding en psyche). Als geen ander  weten we dat voorkomen beter is dan genezen. Een preventief medisch onderzoek ondersteunt u bij het verbeteren van uw gezondheid.

Preventief medisch onderzoek

Werkwijze Na het maken van de afspraak, ontvangt u een uitnodiging via de email (mug hotmail accounts) voor uw afspraak. Een recente uitdraai van uw huisarts en of specialist kunt u nu opvragen en al uw recent gebruikte medicijnen en of supplementen zet u bij elkaar om mee toenemen op uw afspraak. U maakt een lijst met uw klachten.

Onderzoek Op de afspraak ontvangt Ludwig Tummers u persoonlijk. Het onderzoek start met een gesprek. Daarin worden uw klachten en medische voorgeschiedenis (anamnese) besproken. Daarna vindt het BioResonantie onderzoek plaats. Ludwig Tummers begeleidt u zelf en bespreekt aan het einde van de onderzoeksdag ook de resultaten met u. De duur van het onderzoek hangt af van het onderzoekspakket dat u kiest. Van XXSmall (15 min.) tot XXLarge 120 min.

U kunt zich voor een kennismaking, intake of sessie aanmelden via het secretariaat. Zij zijn dagelijks (maandag-zaterdag) te bellen via 0641570651 of 0102807275. Het secretariaat noteert enkele van uw gegevens  en maakt in overleg  een afspraak voor u. Dit kan ook zaterdag’s van 10-15 uur

Achtergrond van de Bioresonantie

De wetenschappelijke basis BioResonantie  Direct van de onderzoekster en schrijfster van de frequentietabellen. In navolging van Wilhelm Reich Orogene energie heeft psychotherapeut en PHd Nenah Sylver in een omvattend werk alles over voeding en gezondheid vastgelegd voor de toekomst. De frequenties waar Wilhelm Reich na zijn vlucht uit Duitsland aan werkte in de VS. Orogene enrgie is dus een frequentie obv electrische energie (onder andere RFI en EMP gebruikt voor oorlaogsvoering en afluisteren).