Kort consult

Kort consult

Doel en Strekking

Bij uw huisarts kunt u terecht voor al uw vragen over uw gezondheid. Als u een afspraak heeft bij uw huisartspraktijk, noemen we dat een consult. Duurt het consult langer dan twintig minuten? Dan mag uw huisarts een dubbel consult in rekening brengen. Wanneer de huisarts bij u thuis komt, heet dat een visite.

Belt u de huisarts met vragen of neemt de huisarts op uw verzoek telefonisch contact met u op, dan is sprake van een telefonisch consult.

Wij kennen geen vast consult, maar een tijd afhankelijk consult. Van XXSmall tot XXLarge.   We beginnen met een intake. Dit is een uitgebreid diagnostisch gesprek van minimaal 45 min. Ter kennismaking kan vooraf een XXS of XS consult gedaan worden voor de client. Daarna volgende sessies (psychologische) of consulten (medische). Ook kennen we visites maar daar is een toeslag zoals in de tarievenlijst is vermeld. onder ‘In het kort’ ‘de belangrijkste voorwaarden’. Zie site onder praktijk.

DOEL

Het korte consult heeft als doel om cliënten frequenter te begeleiden.

Het is ook een laagdrempelig manier voor een soort spreekuur (alleen op afspraak). Voor een advies op het gebied van supplementen of levensstijl.

Door de korte duur en lage kosten kunnen cliënten vaker komen en is een bezoek ook gemakkelijker mogelijk binnen je ziektekostenverzekering.

Dit in aanvulling op de adviezen via telefonisch contact, rapportages, email, app contact enz. die ik al bood.

STREKKING

Wanneer de oorzaak binnen de levensstijl licht kan de natuurgeneeskundige van grotere waarde zijn. Deze consulten kunnen mogelijkheden bieden tot een verder onderzoek. Bijvoorbeeld via bioresonantie, acupunctuur, homeopatie, ayurveda of orthomoleculair (KPNI). Ook terug verwijzen indien de huisarts of specialist moet worden bezocht kan ook tot de mogelijkheden behoren.

Er is een consult vanaf 28,-Euros

Afspraak maken

Afspraak maken bij Praktijk Ludwig Tummers kan onder andere in Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en Tilburg. Ook s’avonds en op zaterdag. Direct een afspraak maken bel dan nu 0102807275 of 0641570651.

uk-vlag Treatment sessions can also be given in the English or German language!

germany-vlag Behandlungen können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!