Huid, haren en nagels

Dermatologische klachten kunnen zich uiten door jeuk, haaruitval, dun of broos haar, rode vlekken, te harde of brokkelige nagels of schilferige huid. Dermatologische klachten (huid, haren en nagels) zijn verouderingsverschijnselen die niet alleen door het toedienen van producten of supplementen kunnen worden opgelost. Het vraagt geen financiële grote offers omdat er ook door verstandiger eten in te kopen je goedkoper uit kunt zijn. Je gezonder voeden, alleen zijn we dat verleerd.

Casus

Mijn cliënt / patiënt  een oudere man was binnen enkele dagen van de jeuk en vlekken af en daarna in behandeling gebleven. De symptomen verdwijnen snel maar de oorzaak ook herstellen duurt iets langer. Door dat in te zien kan meneer zichzelf verder genezen en herstellen. Door de BioResonantie metingen heeft client gezien dat verdere behandeling nodig was. Door de snelle herstel is ook het geloof daarin versterkt.

Dossiers

Als ik zo door mijn oude dossiers kijk, kijk ik terug in mijn verleden als behandelaar. De casussen die ik hebt behandeld. Het zijn slechts empirische resultaten maar ze beschrijven mijn passie voor het vak en diepgaande kennis in de materie. Kom uzelf overtuigen en heb een gesprek indien het psychologische klachten betreft of middels met BioResonantie doormeten wat de oorzaak is van uw klachten. Eerst symptoom en daarna oorzaak wegnemen.

Afspraak maken

Afspraak maken bij Praktijk Ludwig Tummers kan onder andere in Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en Tilburg. Ook ’s avonds en op zaterdag. Direct een afspraak maken bel dan nu 0102807275 of 0641570651.

uk-vlag Treatment sessions can also be given in the English or German language!

germany-vlag Behandlungen können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!