Medicinale wietolie

Basiskennis medicinale wietolie

Wietolie kent een ongekend snelle vlucht. Het betaalbare alternatief op een groot tal (ca. 250 wetenschappelijk onderbouwde) diagnoses. Instructies hoe met wietolie om te gaan.

Algemene dosering

Deze olie is een suspensie (troebel) en bezinkt. De olie verhoogd de opname. Voor OPTIMALE inname goed schudden en het flesje goed dicht gedraaid (maar niet te strak) schudden totdat de vaste stoffen van de bodem geheel verdwenen zijn. Dan opzuigen en de druppels toedienen. 30sec onder de tong houden of langer indien mogelijk. Onder de tong neemt het slijmvlies de werkzame delen op.

Algemeen start met 1 volle druppel. Individueel kunnen er verschillen zijn dan kan een verschillende hoeveelheid druppels nodig zijn. Start de avond voor een vrije dag.

Dosering slapen

Ontspannen slapen? Start met 3 druppels ½ uur voor het slapen. Hou er rekening mee dat het 4-5 uur werkt. Indien je midden in de nacht wakker wordt je 1-2 druppels bij kan druppelen. Kinderen starten met 1-2 druppels.

Dosering stress 

Voor zeer stressvolle personen dan wel in die situatie langdurend zittend is de therapeutische dosering:

Overdag op je werk en / of op de vrije dagen starten met elk dagdeel 1-2 druppels. Ook afhankelijk per persoon. Kinderen 1 druppel/dagdeel.

Werking van wietolie

(CIBG lijst)

  1. Spierspanningen. Over het algemeen werkt CBD wietolie variant spierontspannend, waardoor het hele lichaam beter ontspant.
  2. Slechte bloedcirculatie: de bloedcirculatie kan verbeteren, waardoor een betere warmtehuishouding zou kunnen ontstaan.
  3. Ontspanning: THC bevattende wietolie werkt geestelijk verruimend, waardoor er meer ruimte voor ontspanning ervaart of beter kan relativeren.
  4. Seksuele klachten: Het zou vroegtijdige zaadlozing kunnen voorkomen, en door de spierontspannende werking heft het bepaalde erectieproblemen op.
  5. Hormonaal: het kan verlichting bieden bij maandelijkse menstruatie-ongemakken.
  6. Anti Oxidant. Meer en meer is duidelijk geworden uit onderzoeken dat het suikervrij leven in combinatie met wietolie de kans op kanker en het voortijdig stoppen ervan kan tegengaan.
  7. In samenhang met de behandeling middels CBD en / of THC wietolie wel dat voor een sneller resultaat, of een blijvend resultaat en om de afhankelijk te verminderen een levensstijl aanpassing nodig is. Daarbij moet ook van samenstelling en sterkte in wietolie verandert en gewisseld worden om een goede resultaat te behouden. Eenvoudig is het dus niet en veel klachten gaan niet over of weg door de ontbrekende levensstijl aanpassing.

Veel meer informatie is te vinden op mijn Facebook pagina.

Afspraak maken

Afspraak maken bij Praktijk Ludwig Tummers kan onder andere in Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en Tilburg. Direct een afspraak maken bel dan nu 0102807275 of 0641570651. Ook op zaterdag.

Ludwig-Tummers-natuurgeneeskundige-psycholoog-UK Treatment sessions can also be given in the English or German language!

Ludwig-Tummers-natuurgeneeskundige-psycholoog-Germany Behandlungen können auch im Englisch und Deutsch gegeben werden!

Een gedachte over “Medicinale wietolie

Reacties zijn gesloten.